حسن خجسته در برنامه «سوگواره» رادیو نمایش: حضور مردم در مراسم وداع با رهبر شهید، نشان‌دهنده آگاهی و سطح شعور سیاسی ملت ایران است

حسن خجسته، استاد دانشگاه، مدیر پیشین صدا و سیما و از اقوام و آشنایان رهبر شهید، در برنامه «سوگواره» رادیو نمایش با اشاره به حضور گسترده مردم در مراسم وداع با رهبر شهید، گفت: «این ملت سابقه تاریخی، تمدنی و دینی دارد و با وجود همه فشارها و تحریم‌ها پای آرمان‌های خود ایستاده است. من معتقدم ایران و مردم ایران مورد عنایت الهی هستند.»

1405/04/17
|
23:20

وی با اشاره به ویژگی‌های اخلاقی رهبر شهید افزود: «آقا همیشه همسرشان را "خانم" صدا می‌كردند و هیچ‌وقت اسم كوچك ایشان را به زبان نمی‌آوردند. هیچ‌وقت هم قبل از همسرشان غذا نمی‌خوردند و سر سفره منتظر می‌ماندند تا ایشان بیایند.»

خجسته خاطرنشان كرد: «هیچ‌وقت ندیدم از غذایی كه در خانه تهیه می‌شد ایرادی بگیرند؛ هر غذایی كه بود، می‌گفتند "خیلی خوشمزه است". غذاهای خانه ایشان بسیار ساده بود؛ كسی تصور نكند كه در منزل ایشان غذاهای مفصل یا زندگی همراه با تشریفات وجود داشت.»

وی با بیان اینكه رهبر شهید نسبت به بیت‌المال حساسیت ویژه‌ای داشت، اظهار كرد: «ایشان حتی زمانی كه رئیس‌جمهور بودند، هزینه‌های شخصی دفتر را از جیب خود پرداخت می‌كردند. اگر مهمان شخصی یا خانوادگی داشتند، هزینه آن را جداگانه حساب می‌كردند تا از بیت‌المال استفاده نشود.»

خجسته افزود: «من از ایشان این كار را یاد گرفتم و بعدها هر زمان مسئولیتی داشتم، به دفتر می‌گفتم هزینه‌های شخصی را به حساب من بنویسند.»

وی در پایان با اشاره به ویژگی‌های عبادی رهبر شهید گفت: «ایشان همیشه برنامه داشتند كه هر روز قرآن بخوانند. اهل نماز شب بودند و معمولاً از حدود یك ساعت و نیم پیش از اذان صبح بیدار می‌شدند و تا طلوع آفتاب به عبادت می‌پرداختند.»

دسترسی سریع